#zostańwdomu czytaj e-wydanie - tylko 8,99 zł
reklama
Na lepszą odporność: naturalne probiotyki i kiszonki – które wybrać i jak zrobić je samemu?
Zamiast karpia: wigilijny śledzik
Przepisy

Zamiast karpia: wigilijny śledzik

Jest zdrowy, smaczny, a w pewnych okolicznościach obowiązkowy – spróbujcie zrobić „śledzika” w święta

Czytaj dalej
Święta z makiem

Jeśli zjesz codziennie przez miesiąc przynajmniej jedną łyżkę miodu, zwiększy się twoja odporność, nabierzesz sił, lepiej będzie pracować serce i poprawi się praca jelit.

reklama
Ketchup z cukinii, konfitura z czerwonej cebuli i dżem z pigwy – 5 przepisów z książki „Przetwory z pomysłem”
Naturalnie dobre

Ketchup z cukinii, konfitura z czerwonej cebuli i dżem z pigwy – 5 przepisów z książki „Przetwory z pomysłem”

Z owoców i warzyw możesz zrobić nieskończenie wiele przetworów oraz dodatków do potraw: pyszne dżemy, konfitury, marmolady, zdrowe kiszonki, naturalne przeciery i syropy

Czytaj dalej
Przepisy z truskawkami: lody, bezy, drożdżówki i babeczki
Przepisy na smaczny obiad i pyszny deser z agroturystyki Zapomnienie
Przepisy Country

Przepisy na smaczny obiad i pyszny deser z agroturystyki Zapomnienie

O kuchni Agnieszki krążą w okolicy legendy. Mieszka w Jaworniku z Jasiem i Marysią. Gości zawsze wita też york Luna. 

Czytaj dalej
6 przepisów na wiosenne dania ze szparagami
Przepisy Country

6 przepisów na wiosenne dania ze szparagami

Już czas na pyszne dania ze szparagami! Proponujemy rosół, grzanki, sałatkę z jajkiem, dorsza pod kruszonką i wiosenną roladę

Czytaj dalej

Numery archiwalne

Numery archiwalne

Przegapiłeś numer?

Wydania archiwalne – zwykłe oraz wydania specjalne
– możesz zamówić w każdej chwili
z naszego archiwum.

Zamów wersję online Pokaż wszystkie numery