reklama
Ketchup z cukinii, konfitura z czerwonej cebuli i dżem z pigwy – 5 przepisów z książki „Przetwory z pomysłem”
Naturalnie dobre

Ketchup z cukinii, konfitura z czerwonej cebuli i dżem z pigwy – 5 przepisów z książki „Przetwory z pomysłem”

Z owoców i warzyw możesz zrobić nieskończenie wiele przetworów oraz dodatków do potraw: pyszne dżemy, konfitury, marmolady, zdrowe kiszonki, naturalne przeciery i syropy

Czytaj dalej
Ciasto czekoladowe, nalewka i rolmopsy z borówkami – przepisy z Borówkowej Doliny
Warzywa i owoce

Ciasto czekoladowe, nalewka i rolmopsy z borówkami – przepisy z Borówkowej Doliny

Zamiast jechać w Tatry na jagody, odwiedźcie Borówkową Dolinę Wieśka i Rafała. Są tu piękne widoki i borówki słodkie jak marzenie. Nie trzeba się nawet po nie schylać. Można kupić łubiankę owoców, sok albo pyszny dżem.

Czytaj dalej
Przepisy z truskawkami: lody, bezy, drożdżówki i babeczki

O kuchni Agnieszki krążą w okolicy legendy. Mieszka w Jaworniku z Jasiem i Marysią. Gości zawsze wita też york Luna. 

reklama
6 przepisów na wiosenne dania ze szparagami
Przepisy Country

6 przepisów na wiosenne dania ze szparagami

Już czas na pyszne dania ze szparagami! Proponujemy rosół, grzanki, sałatkę z jajkiem, dorsza pod kruszonką i wiosenną roladę

Czytaj dalej
Kombucza – co to jest i jak przygotować pyszny napój?
Naturalnie dobre

Kombucza – co to jest i jak przygotować pyszny napój?

Naturalnie gazowany i zdrowy napój? Zrób kombuczę!   Co to jest Kombucza?   Kombucza to kultury drożdży i bakterii, nazywane często dyskiem albo grzybkiem herbacianym

Czytaj dalej
Lekkie i zdrowe dania na Wielkanoc, dzięki którym nie przytyjesz w święta
Przepisy na Wielkanoc – dania z chrzanem
Przepisy Country

Przepisy na Wielkanoc – dania z chrzanem

  Chrzan w tradycji   Słowianie go kochali

Czytaj dalej

Numery archiwalne

Numery archiwalne

Przegapiłeś numer?

Wydania archiwalne – zwykłe oraz wydania specjalne
– możesz zamówić w każdej chwili
z naszego archiwum.

Zamów wersję online Pokaż wszystkie numery