Dobrze przyprawione
Weranda Country nr 1/2013

Dobrze przyprawione

Cynamonu możesz dodać do szarlotki albo… do maseczki

Czytaj dalej
Lekarz rodzinny
reklama
Pięknie upieczone
Weranda Country nr 1/2013

Pięknie upieczone

Przebojem jest silikon – bo piecze bez tłuszczu

Czytaj dalej
Reklama - Kontynuuj czytanie poniżej

Sklep fair-trade

Dla każdego, komu na sercu leżą losy ludzkości i kto nie toleruje szeroko pojętego świństwa, zakupy są niczym spacerek przez pole minowe

Słówko do wegan i wegetarian
Weranda Country nr 1/2013

Słówko do wegan i wegetarian

Nie wystarczy, że w imię przyjaźni ludzko-zwierzęcej wyrzekniecie się schabowych i baleronu

Czytaj dalej
Bajki etniczne
Weranda Country nr 1/2013

Bajki etniczne

Oto ciekawostka – bajki wyłącznie dla dorosłych

Czytaj dalej
Reklama - Kontynuuj czytanie poniżej
Których ryb nie jeść?
Weranda Country nr 1/2013

Których ryb nie jeść?

Według najnowszych badań WWF powinniśmy szerokim łukiem omijać (ryzyko wyginięcia bądź zagrażająca środowisku hodowla) łososia atlantyckiego i bałtyckiego, odławiane w Atlantyku dorsze, morszczuki, halibuty czy sole

Czytaj dalej
Błażej od chorych migdałków
Weranda Country nr 1/2013

Błażej od chorych migdałków

Mowa o Świętym Błażeju z Sebasty, biskupie i męczenniku, patronie (między innymi) Dubrownika, kamieniarzy oraz weterynarzy, ale przede wszystkim nieszczęśników cierpiących na bóle gardła

Czytaj dalej

Numery archiwalne

Numery archiwalne

Przegapiłeś numer?

Wydania archiwalne – zwykłe oraz wydania specjalne
– możesz zamówić w każdej chwili
z naszego archiwum.

Zamów wersję online Pokaż wszystkie numery