Bąble w cieście. Dobrze czy źle?
Weranda Country nr 1/2015

Bąble w cieście. Dobrze czy źle?

Pewnie zauważyliście, że w większości przepisów, autorzy zaznaczają: "przesiej mąkę na stolnicę", "przesiej mąkę z solą i proszkiem do pieczenia", "przesiej dwukrotnie

Czytaj dalej
Co te mamy zmajstrowały
Weranda Country nr 1/2015

Co te mamy zmajstrowały

Justyna i Ola poznały się w pracy i udowodniły, że za biurkiem w urzędzie rodzą się fantastyczne pomysły

Czytaj dalej
reklama
Piec kaflowy: moda na stare wzory
Weranda Country nr 1/2015

Piec kaflowy: moda na stare wzory

Bez trosk, bezpiecznie, błogo i wygodnie, czyli jak u Pana Boga za piecem

Czytaj dalej
Reklama - Kontynuuj czytanie poniżej

Grube jest piękne i modne

Wełna lubi wiatr i chłód

Najlepszy gulasz myśliwski
Weranda Country nr 1/2015

Najlepszy gulasz myśliwski

Gulasz myśliwski według przepisu Sylwestra Lisa, szefa kuchni Hotelu Bukovina

Czytaj dalej
Gdzie maluje mróz
Weranda Country nr 1/2015

Gdzie maluje mróz

Gdzie maluje mróz? Najchętniej na szkle

Czytaj dalej
Reklama - Kontynuuj czytanie poniżej
Futerkowce do domu
Weranda Country nr 1/2015

Futerkowce do domu

Do czego wiewiórce przydaje się puszysta kita? W nocy jest ciepłą kołdrą, a w dzień stabilizuje lot, gdy skacze między drzewami

Czytaj dalej
Smak na mak
Weranda Country nr 1/2015

Smak na mak

Makowe desery to czysta magia

Czytaj dalej

Numery archiwalne

Numery archiwalne

Przegapiłeś numer?

Wydania archiwalne – zwykłe oraz wydania specjalne
– możesz zamówić w każdej chwili
z naszego archiwum.

Zamów wersję online Pokaż wszystkie numery