weranda.pl werandaweekend.pl
reklama
Czosnek niedźwiedzi – jakie ma właściwości i jak go spożywać?
Lubię gotować

Czosnek niedźwiedzi – jakie ma właściwości i jak go spożywać?

Dawniej nazywano go cebulą czarownic i przypisywano mu magiczną moc. Bo rzeczywiście potrafi zdziałać cuda.

Czytaj dalej
baba wielkanocna przepis
Przepisy Country

Ciasta na święta: 5 przepisów na baby wielkanocne

Piaskowa i drożdżowa z lukrem dla miłośników tradycji, łatwa cytrynowa dla zabieganych. Oto przepisy na baby wielkanocne.

Czytaj dalej
Mazurek pomarańczowy
Lubię gotować

Mazurek pomarańczowy

Pomarańczowy mazurek to prawdziwa uczta dla zmysłów

Czytaj dalej
reklama
Zamiast karpia: wigilijny śledzik
Przepisy

Zamiast karpia: wigilijny śledzik

Jest zdrowy, smaczny, a w pewnych okolicznościach obowiązkowy – spróbujcie zrobić „śledzika” w święta

Czytaj dalej
Święta z makiem
Miód - jaki wybrać?
Naturalnie dobre

Miód - jaki wybrać?

Jeśli zjesz codziennie przez miesiąc przynajmniej jedną łyżkę miodu, zwiększy się twoja odporność, nabierzesz sił, lepiej będzie pracować serce i poprawi się praca jelit.

Czytaj dalej
Ketchup z cukinii, konfitura z czerwonej cebuli i dżem z pigwy – 5 przepisów z książki „Przetwory z pomysłem”
Naturalnie dobre

Ketchup z cukinii, konfitura z czerwonej cebuli i dżem z pigwy – 5 przepisów z książki „Przetwory z pomysłem”

Z owoców i warzyw możesz zrobić nieskończenie wiele przetworów oraz dodatków do potraw: pyszne dżemy, konfitury, marmolady, zdrowe kiszonki, naturalne przeciery i syropy

Czytaj dalej

Numery archiwalne

Numery archiwalne

Przegapiłeś numer?

Wydania archiwalne – zwykłe oraz wydania specjalne
– możesz zamówić w każdej chwili
z naszego archiwum.

Zamów wersję online Pokaż wszystkie numery