reklama
Ketchup z cukinii, konfitura z czerwonej cebuli i dżem z pigwy – 5 przepisów z książki „Przetwory z pomysłem”
Naturalnie dobre

Ketchup z cukinii, konfitura z czerwonej cebuli i dżem z pigwy – 5 przepisów z książki „Przetwory z pomysłem”

Z owoców i warzyw możesz zrobić nieskończenie wiele przetworów oraz dodatków do potraw: pyszne dżemy, konfitury, marmolady, zdrowe kiszonki, naturalne przeciery i syropy

Czytaj dalej
Kombucza – co to jest i jak przygotować pyszny napój?
Naturalnie dobre

Kombucza – co to jest i jak przygotować pyszny napój?

Naturalnie gazowany i zdrowy napój? Zrób kombuczę!   Co to jest Kombucza?   Kombucza to kultury drożdży i bakterii, nazywane często dyskiem albo grzybkiem herbacianym

Czytaj dalej
Rzeżucha nie tylko na Wielkanoc
Porady

Rzeżucha nie tylko na Wielkanoc

Zielony trawniczek urośnie w domu o każdej porze roku, czy to w upalne lato, czy w mroźną zimę

Czytaj dalej

Czy pod koniec zimy też czujecie się podenerwowani, zmęczeni i tęsknicie za zielenią?   Z jednej strony chciałoby się zjeść coś lekkiego i pełnego witamin, z drugiej – niczego sensownego nie ma jeszcze na straganach

reklama
Domowe sposoby na przeziębienie: antybiotyki prosto z kuchni
Naturalna apteczka

Domowe sposoby na przeziębienie: antybiotyki prosto z kuchni

Zamiast iść do lekarza po receptę zajrzyj do spiżarni

Czytaj dalej
Żen-szeń, rokitnik, grzyby shiitake – naturalne adaptogeny, które wzmocnią odporność
Rokitnik – naturalna multiwitamina
Naturalna apteczka

Rokitnik – naturalna multiwitamina

Na Syberii mówią, że jest cenny jak złoto

Czytaj dalej
Przepisy na rozgrzewające dania z kurkumą

Numery archiwalne

Numery archiwalne

Przegapiłeś numer?

Wydania archiwalne – zwykłe oraz wydania specjalne
– możesz zamówić w każdej chwili
z naszego archiwum.

Zamów wersję online Pokaż wszystkie numery